– Τα έξοδα των μεταφορικών, της Αντικαταβολής καθώς και η δωρεάν αποστολή άνω των 150,00€ ισχύουν για όλες τις παραγγελίες και εξαιρούνται μόνο ογκώδη  ή πολύ βαριά αντικείμενα τα οποία δεν αναλαμβάνουν την παράδοση τους οι ταχυμεταφορείς. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κανονίσουμε την μεταφορά με κατάλληλο πρακτορείο. 
– Τα μεταφορικά για ογκώδη δέματα προσαρμόζονται αναλόγως του βάρους, του όγκου και του τόπου προορισμού.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Οι πελάτες της  autostaff.gr μπορούν να εξοφλήσουν την παραγγελία τους μέσω τραπεζικής κατάθεσης σε μια από τις τράπεζες ALPHA BANK και PIRAEUS BANK. Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται έπειτα από την κατάθεση του χρηματικού ποσού της παραγγελίας:

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ   

Για τους πελάτες της autostaff.gr που επιθυμούν να πληρώσουν με πιστωτική κάρτα, η διαδικασία πραγματοποιείται μέσω της ασφαλούς σελίδας της Τράπεζας ALPHA.

Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro,  Diners και με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. 


Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας κι έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα θα μεταβείτε σε ασφαλή ιστοχώρο της Τράπεζας ALPHA για την ολοκλήρωση των αγορών σας.

Σημείωση: Η autostaff.gr  δεν αποθηκεύει τα δεδομένα των πιστωτικών καρτών, ούτε έχει πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL 

Για τους πελάτες της autostaff.gr που επιθυμούν να πληρώσουν με Paypal, η διαδικασία πραγματοποιείται μέσω της ασφαλούς σελίδας του Paypal.com.

Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας κι έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής Paypal, θα μεταβείτε σε ασφαλή ιστοχώρο του Paypal.com, για την ολοκλήρωση των αγορών σας.

Σημείωση: Η autostaff.gr δεν αποθηκεύει τα δεδομένα λογαριασμών Paypal, ούτε έχει πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η autostaff.gr  έχει τη δυνατότητα να αποστέλλει την παραγγελία των πελατών μας με αντικαταβολή. Η αντικαταβολή χρεώνεται με + 1.50 €.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 

Οι πελάτες της autostaff.gr  έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν την παραγγελία τους ηλεκτρονικά και να περάσουν από το φυσικό μας κατάστημα ( Αλεξάνδρου Σβώλου 1, Ελευθέριο Κορδελιό) για την παραλαβή και εξόφλησή της, χωρίς καμία επιπλέον χρηματική επιβάρυνση.