Στροβιλιστής Αέρα Διπλός Super Spiral Turbo Fan Sound

Κωδικός Προϊόντος: 0016814
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 22,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 17,74€

Στροβιλιστής Αέρα Διπλός Super Spiral Turbo Fan Sound

Το σούπερ σπιράλ τούρμπο δημιουργεί μια ροή αέρα για να βελτιώσει την καύση του μείγματος αέρα και του καυσίμου για την αύξηση της απόδοσης του κινητήρα σας.

Αυτό επιτυγχάνετε χάρις στις λεπίδες του έλικα που έχουν ειδικές γωνίες για την προώθηση της ροής του αέρα στην πολλαπλή εισαγωγής, με αυτόν τον τρόπο έχετε καλύτερη καύση στον κινητήρα.
Είναι κατασκευασμένο απο κράμα αλουμινίου που σας προστατεύει απο την σκουριά, αλλά έχει επίσης τη δυνατότητα να προσαρμόζετε στις υψηλές στροφές του κινητήρα σας με αποτέλεσμα να έχετε ισχυρή ροπή κατά τη διάρκεια στης χαμηλές έως μεσαίες στροφές αλλά και στις υψηλότερες στροφές του κινητήρα.
Επιπλέον, είναι φιλικό προς το περιβάλλον διότι μειώνει τη συσσώρευση άνθρακα στη μηχανή.

   - Οικονομία καυσίμου
   - Άμεση αύξηση της ισχύος του κινητήρα
    -Μείωση της συσσώρευσης άνθρακα στη μηχανή
    -Ελαχιστοποίηση της ρύπανσης του αέρα
    -Βελτιωμένη απόκριση του γκαζιού και επιτάχυνση

 
 Οδηγίες εγκατάστασης :


1. Τοποθετείτε το προϊόν μεταξύ του φίλτρου αέρα και της εισόδου αέρα του γκαζιού, στη μέση του σωλήνα εισαγωγής αέρα. (Ο Έλικας να κοιτάει πλευρικά την επιφάνεια του φίλτρου αέρα)
2.  Βέλτιστη θέση: τοποθετήστε το προϊόν 10 εκατοστά έως 30 εκατοστά μπροστά από την είσοδο του σώματος της πεταλούδας.
3.  Όταν ο σωλήνας εισαγωγής είναι κυρτός, μπορείτε να εγκαταστήσετε το σούπερ σπιράλ στη μέση της διπλής καμπύλης σωλήνων.
4.  Εάν το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με αισθητήρες ροής αέρα (ALF), εγκαταστήστε ένα Σούπερ σπιράλ πριν ή μετά απο τον (ALF) με το ίδιο μέγεθος. Όταν υπάρχει μικρή διαφορά στο μέγεθος, μπορείτε να τυλίξετε μερικούς γύρους με ταινίας στο εξωτερικό χείλος.
5.  Το προϊόν αυτό μπορεί να εγκατασταθεί σε βενζινοκίνητα και πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα, εφ 'όσον υπάρχει ο σωλήνας εισόδου για την είσοδο αέρα του γκαζιού.

Ετικέτες: Στροβιλιστής Αέρα Διπλός Super Spiral Turbo Fan Sound